Webb Tech gör säkra webbplatser

5 enkla tips på säkrare IT

Kontakta oss

Branschstandard

Webb Tech Sweden följer som minst branschstandard med IT-säkerhet, och håller sig uppdaterade. Vi tar vårt ansvar för att bygga säkra webbplatser.

Din verksamhet

Din verksamhet är också delaktig i din webbplats säkerhet. Era dagliga val och rutiner kan påverka er IT-säkerhet!

Slarv

IT-säkerhet beror på den svagaste länken i kedjan. Ett enda slarvigt beslut kan innebära stora kostnader!

Gör webbplatsen mer säker - enkla tips!

Backup

Backupen är ofta den billigaste försäkringen. Om det händer något med webbplatsen – eller företagets data – så kan det behövas en backup. Det gäller inte bara att skydda sig från hackers, utan även om något på webbplatsen försvinner eller går sönder. Därför är det bäst med många automatiska backuper – på olika ställen!

Hör av dig för att veta mer!

Säkra lösenord

Läs på om hur ni skapar säkra lösenord! Använd inte samma lösenord på flera ställen. Ditt lösenord kombinerat med din mejladress kanske redan är läckt på nätet! Det skulle kunna ge hackare tillgång till flera olika inloggningar på nätet!

Hör av dig för att veta mer!

Skapa egna konton

Skicka inte lösenord tillsammans med användarnamn/mejladress i samma mejl. Om det går är det bättre att varje person får en egen inloggning, och på så sätt kan skapa sitt eget lösenord.

Hör av dig för att veta mer!

Dela lösenord säkert

Om ni måste dela lösenord eller känslig data med andra, se då till att göra det krypterat, och inte med all inloggningsinformation på ett ställe!

Hör av dig för att veta mer!

Utbilda er

IT-säkerhet beror på den svagaste länken i kedjan. Det kan vara till exempel att en enda person i personalen inte är informerad. Eller en gammal inloggning som blir hackad. Webb Tech Sweden utbildar företag i grundläggande IT-säkerhet!

Hör av dig för att veta mer!

Webb Tech hjälper dig med IT-säkerheten

Kontakta oss