Webb Tech arbetar strategiskt

Jobba effektivt

Låt IT-investeringarna spara tid och pengar

Kontakta oss
Ta tid åt dina styrkor

Om du lägger ned tid på det du är bäst på så gör vi det också. Det ger bäst resultat!

Återhämtning

Ständig stress är dyr både för plånboken och hälsan. Återhämtning skapar mer fokus och kreativitet.

Överblicka

Det behövs tid att planera, utvärdera och att testa ordentligt vad som fungerar. Ett lugnt tempo ger bättre överblick och högre kvalitet.

Kreativitet

Kreativitet och nya idéer gör det roligare att jobba. För mycket stress hämmar kreativiteten!

Strategi för framgång

Hur ser du till att få mest ut av din tid?

Skapa en bra strategi

  • Har du planerat in tid till att göra det du är bäst på – ditt bidrag till världen?
  • Är dina deadlines genomtänkta? Skapar de fokus eller dålig stämning?

Det finns många saker att tänka på för att få ut så mycket som möjligt av en webbplats. Det handlar om att ta tid på sig för att få användning av sina styrkor. Och att vara realistisk med hur stress och deadlines påverkar både dig och ditt projekt.

Tar du tid att reflektera?

Det är när vi är lugna och avslappnade som vi är som mest kreativa. I vardagen kan vi ha många stressfaktorer. Många saker som vi behöver fixa. Det gör att vi kan vara uppe i varv i princip hela tiden. Men om du tar dig tiden att slappna av och vila ibland så kommer du få en bättre överblick över ditt företagande.

Så varför inte spendera lite tid i naturen? Eller ta någon behandling som hjälper dig att slappna av? Det gör vi på Webb Tech. För att lyckas. Och må bra.

Är det rätt timing för din deadline?

Ser du riskerna med din deadline?

Det finns många goda skäl till att ha en deadline. Det kan vara avtal med andra företag, att få in pengar till verksamheten eller en mängd andra anledningar.

Men det finns lika många dåliga anledningar till att ha en deadline. Om det är fel timing. Det kan till exempel innebära stress som påverkar din hälsa, eller företagets miljö, negativt. Och sådan negativ påverkan kan orsaka negativa spiraler. Vilket i sin tur kan vara svår för verksamheten att komma ur.

Så se till att tänka igenom deadlines noggrant. Och att ha välmående i åtanke. Då kommer din verksamhet prestera bättre! Även på sikt.

Ta bra beslut – inte dyra

Hur påverkar stress ditt IT-projekt?

Stress och deadlines innebär ofta snabba beslut. Men inom IT är snabba beslut sällan de bästa besluten. Eller de billigaste. Detta innebär att snabba beslut för att spara tid ofta blir dyra beslut – som förlorar tid. Och ju mer IT-projektet utvecklas, desto dyrare blir de snabba besluten att åtgärda.

Det är därför det är viktigt att reflektera över IT-projektet. Att ta tid att planera, utvärdera, få en överblick och att testa vad som fungerar. Och att inte gå för snabbt framåt. Se istället till att IT-projektets funktioner känns bra att använda – för alla som är delaktiga. Det blir kvalitet – istället för kvantitet!

Webb Tech hjälper dig med en bra strategi

Kontakta oss